Unes plantes de marihuana serien el mòbil del robatori que va acabar amb dos homes ferits la nit de dissabte a diumenge en una casa de Navarcles, segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, que estan investigant el cas.

Segons han explicat fonts del cos policial, un grup format per entre quatre i sis persones van entrar a la casa, situada a la zona del Llac de Navarcles, amb la intenció de robar plantes de marihuana que en tot cas serien per consum propi.

La família, en declaracions a Regió7, assegura els lladres buscaven plantes de marihuana però que a la casa no n'hi havia.

Amb l’entrada dels lladres al domicili, allà es van disparar les alarmes i els propietaris de la casa es van posar en alerta i van anar a veure què passava. Quan aquests es van trobar amb els intrusos a la seva propietat, és quan es va tenir lloc l’agressió que, segons algunes van assenyalar inicialment algunes fonts es va produir amb arma blanca, va acabar amb els dos homes de la casa ferits. Un d’ells, ahir encara continuava ingressat a l’hospital mentre que l’altre ja havia rebut l’alta hospitalària.

Els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta per tal d’aclarir els fets i trobar els autors del robatori.