Un home de 74 anys ha mort aquest dimecres de matinada en l'incendi d'una casa a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El cos ha rebut un avís a les 5.18 hores per un incendi en l'interior d'una casa, d'una sola planta, al número 11 del carrer de la Creu de Sant Esteve Sesrovires. Segons ha explicat l'alcalde de la població, Enric Carbonell, a l'espera que la investigació dels Mossos d'Esquadra aclareixi les causes de l'incendi, que aquest podria haver estat provocat per un accident domèstic.

El mateix alcalde, ha explicat que els veïns de la casa han alertat la policia local del foc, i que quan hi han arribat les patrulles, han intentat sufocar les flames amb extintors, mentre esperaven l'arribada dels bombers. Un cop hi han arribat els efectius dels bombers, aquests s'han trobat un foc desenvolupat. Dels tres inquilins, dos havien pogut sortir a l'exterior i mentre que el cos del tercer s'ha trobat sense vida a l'interior del domicili. Els Bombers hi han desplaçat sis dotacions: quatre camions d'aigua, l'autoescala i un vehicle lleuger de coordinació i comandament.

El foc ha cremat totalment dues habitacions i ha deixat la resta de la casa afectada pel fum i la temperatura. L'incendi estava apagat a les 6.25 hores.

Fins al lloc s’hi han desplaçat també quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes del sinistre.

Els dos afectats per inhalació de fum, que són l'esposa i el fill del finat, han estat traslladats, en estat lleu, a l'hospital de Sant Joan de Déu de Martorell, segons han informat fonts municipals.

A primera hora del matí, l'alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, acompanyat per la regidora de Seguretat Ciutadana, Roser Brosed, s'han traslladat fins al lloc per traslladar el condol a la família en nom del consistori i han desitjat la ràpida recuperació de les persones ferides en aquest tràgic succés.