Tres persones han perdut la vida aquest dilluns a primera hora de la tarda, una d'elles calcinada, en un accident de trànsit múltiple que ha tingut lloc a l'AP-7, al seu pas per Barberà del Vallès.

El sinistre, segons el Servei Català de Trànsit, s'ha produït a les 14.56 h, al punt quilomètric 148 de l'esmentada autopista. Per causes que encara s’estan investigant, quatre turismes i un camió s'han vist implicats en una topada en cadena.

Arran de l'accident, ha mort l’ocupant d'un cotxe que s'ha incendiat i els dos passatgers posteriors d’un dels altres turismes. Hi ha deu persones més ferides de diversa consideració: una en estat crític, traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell; una en estat greu, a la Mutua de Terrassa; sis menys greus, al Parc Taulí, a l’hospital de Terrassa i a la Mutua de Terrassa; un lleu al CUAP Sant Fèlix de Sabadell; i una persona alta in situ.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).