Un accident entre tres vehicles a la C-16, entre Bagà i el túnel del Cadí, va mantenir totalment tallada aquesta via durant més d’una hora ahir a la tarda. L’accident, en el qual sis persones van resultar ferides, és la segona col·lisió que es produeix en només quatre dies de diferència en poca distància.

Com a conseqüència de l’accident d’ahir un total de sis persones van resultar ferides, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). D’aquestes sis persones, dues van resultar ferides greus. Els ferits greus són una dona de 79 anys que va ser evacuada en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, i un home de 41 anys que també va ser traslladat amb helicòpter, en aquest cas a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Els altres són quatre homes de 53, 52, 38 i 19 anys, tots amb pronòstic menys greu i que van ser traslladats amb ambulància a l’Hospital Sant Bernabé de Berga, segons van detallar fonts consultades per Regió7.

Pel que fa a l’afectació viària, en un primer moment es va donar pas alternatiu en els dos sentits de la marxa però poc després es va tallar totalment la circulació de la carretera, fet que va provocar cues de fins a dos quilòmetres. Va ser poc abans de les vuit del vespre quan es va tornar a donar pas alternatiu i les cues es van començar a reduir. A les nou, eren d’aproximadament mig quilòmetre.

Ahir, l’accident va tenir lloc al voltant de les sis de la tarda al punt quilomètric 118, dos quilòmetres més al nord que l’accident de divendres de la setmana passada. 

En aquell cas va ser una col·lisió frontal i la carretera va estar tallada durant tres hores, tot generant cues de fins a 10 quilòmetres. En el sinistre de divendres s’hi van veure implicats dos vehicles i el SEM va haver d’atendre un total de set persones, totes ferides de poca gravetat. Tot i que es tractava de pronòstics poc greus, una de les persones afectades, menor d’edat, va ser portada en helicòpter al Parc Taulí de Sabadell.