Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Ratxes molt fortes de vent trenquen arbres entre Avià i Berga

Avià i Berga han estat les poblacions més afectades · T'expliquem quin temps es preveu per a la celebració del passacarrers de la Patum

Bombers actuen en la retirada de branques d'arbres caigudes a la via durant la matinada Bombers de la Generalitat

Nit complicada pels Bombers de la Generalitat al Berguedà. La comarca ha viscut un temporal de vent que ha obligat els Bombers a actuar en quatre serveis per branques d'arbres caigudes a la via. Les actuacions per retirar el brancatge s'han produït entre la mitjanit i les dues de la matinada d'aquest dimecres en els municipis d'Avià i Berga.

Entre aquestes hores s'han registrat ratxes de vent de 40km/h a les estacions homologades de Berga, però, puntualment es poden haver donat cops de vent superiors que haurien provocat la trencadissa d'arbres, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia.

Les incidències no han causat afectacions en el trànsit i cap persona ha resultat ferida.

Dimarts a la tarda, el Servei Meteorològic de Catalunya va llançar a través de les xarxes socials un avís per temps violent a tota la comarca, on es podrien produir ratxes de vent superiors als 25m/s, esclafits i tornados.

Quin temps es preveu per a la celebració del passacarrers de la Patum?

En el marc de la celebració del passacarrers de la Patum (20h), el Meteocat ha emès un avís per intensitat de pluja moderada que afectarà tota la comarca aquesta tarda. S'esperen ruixats entre les dotze del migdia i les sis de la tarda que poden deixar 20 mm en 30 minuts. Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta, i localment de calamarsa i ratxes fortes de vent.

Compartir l'article

stats