Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Mor una dona en un incendi en una casa a Olius

Els bombers han trobat el cos de la víctima, Fina Noguerola, dins de l'habitatge | El marit ha pogut escapar a temps i ha resultat il·lès

La casa del Cadí al Pi de Sant Just d'Olius on s'ha produït l'incendi Oscar Bayona

Una dona gran ha mort aquesta matinada en un incendi que ha destruït totalment una casa planta baixa al carrer del Cadí, al Pi de Sant Just d' Olius (Solsonès). La víctima, Fina Noguerola, tenia 68 anys i era força coneguda entre els veïns, segons l'alcalde del municipi, Antoni Márquez. A l'immoble també hi havia el marit de la víctima, a qui han despertat els lladrucs del seu gos i ha pogut sortir a temps sense patir ferides.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís del foc al voltant de les 3.32 hores de la matinada. Immediatament, s’han activat 5 dotacions terrestres. L'incendi, que ha començat per causes que encara no es coneixen, ha destruït totalment la casa, de planta baixa més soterrani. A dins, és on els efectius del servei d'emergències han localitzat el cos sense vida de la dona. 

El foc ha quedat controlat a les 04.20h i extingit, 20 minuts més tard. A partir d’aleshores, la tasca dels Bombers ha consistit a ventilar la zona i a retirar els elements que han quedat inestables, arran de l’incendi.

A primera hora del matí l'actuació del cos de bombers ja havia acabat. Al lloc dels fets encara hi havia, però, efectius dels Mossos d'Esquadra treballant en la investigació per determinar les causes de l'incendi que han causat la mort de la veïna del municipi.

També durant el matí, l'Ajuntament d'Olius ha enviat un missatge de condol a través del grup de Whatsapp dels veïns del municipi, on ha destacat la ràpida actuació dels Bombers a l'hora d'extingir l'incendi. El consistori ha decretat un dia de dol oficial.

Compartir l'article

stats