L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
Projecte de l'Escola Monseyor Gibert de Sant Fruitós amb la col verda manresana
SLOW FOOD
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.
L’hort i la cuina com a espais d’aprenentatge i, a més, recuperant i posant en valor un dels productes propis i distintius de la comarca, la col verda manresana. Aquesta és la pedra angular d’un projecte educatiu que s’ha engegat d’entrada a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb la conducció de l’equip d’Slow Food Garraf Penedès, entitat que té com a objectiu promoure i desenvolupar l’educació alimentària i ambiental, «introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida», segons explica Anna Raventós, que és qui ho coordina i en dirigeix el model pedagògic. Un projecte al qual, a més, s’hi han sumat diversos i reconeguts xefs per aportar als alumnes la seva expertesa en la part final d’aquest recorregut: l’elaboració de gustoses receptes amb el vegetal que han plantat i que veuran créixer fins a fer-lo un producte de consum de quilòmetre zero.