Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós estrena el Mercat de la Terra
JAUME GRANDIA
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós estrena el Mercat de la Terra
JAUME GRANDIA
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós estrena el Mercat de la Terra
JAUME GRANDIA
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós estrena el Mercat de la Terra
JAUME GRANDIA
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós estrena el Mercat de la Terra
JAUME GRANDIA
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós estrena el Mercat de la Terra
JAUME GRANDIA
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.
Sant Fruitós de Bages ha estrenat amb bona resposta de paradistes i de compradors el Mercat de la Terra, un mercat de pagesos de periodicitat mensual per a la venda productes conreats i elaborats per productors locals. L’estrena s’ha fet aquest dissabte a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, promogut per la recentment creada Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i l’Ajuntament santfruitosenc. La iniciativa té l’objectiu de connectar la població amb productors locals i promoure la sostenibilitat a través de l'alimentació fresca i de proximitat. A partir d’aquesta posada en marxa tindrà lloc cada tercer dissabte de mes, de 10 del matí a 2 del migdia, amb una oferta que anirà des de fruites i verdures fins a productes artesanals com mel, formatges, embotits i pa.