Segueix-nos a les xarxes socials:

Les claus definitives perquè l'arròs et quedi perfecte

Trobar el seu punt de cocció és fàcil si segueixes el procediment adequat

Les claus definitives perquè l'arròs et quedi perfecteGetty

L'arròs és un aliment universal i cuinar-lo és molt senzill. Però que quedi perfecte ja és una altra cosa. Per elaborar-és imprescindible tenir cura tant de les quantitats com del procediment.

Per coure arròs, tan sols necessites aigua, sal i una cassola. Sembla fàcil, però que et quedi al punt, és més complicat. A continuació, t'expliquem una sèrie de trucs senzills amb els quals no tindràs excusa per cuinar un bon arròs:

- Mesura les quantitats. Una tassa d'arròs per dues de brou / aigua.

- Un cop hagi arrencat a bullir, cou l'arròs a foc lent, per evitar que s'enganxi al fons.

- Remena'l amb una cullera, perquè no se't passi i quedi esponjós.

- Retira'l completament del foc, sino encara que l'apaguis l'arròs se seguirà coent.

Amb aquests trucs, el teu arròs ja no tornarà a ser el mateix.

Prem per veure més contingut per a tu