Segueix-nos a les xarxes socials:

EL VI | Costers del Gravet 2017

Un vi de finca amb una excel·lent relació qualitat-preu

EL VI | Costers del Gravet 2017

El celler de Capçanes és una cooperativa situada al poble de la DO Montsant, amb molts anys d’història. Remunta al 1933, quan cinc famílies que elaboraven vins a les seves masies van decidir unir forces i fundar un celler comú. Cinquanta anys més tard van decidir apostar per la qualitat , i van canviar l’elaboració de grans volums de vi a granel per una ampliació tecnològica amb l’aportació de vuitanta socis nous del poble. L’actualització i l’evolució ascendent del celler s’ha traduït en una important millora dels seus vins i ha contribuït a canviar el concepte respecte que les cooperatives elaboren vins de baixa qualitat.

El seu potencial es basa en la riquesa i diversitat de les seves finques, 250 hectàrees de vinyes de ceps que oscil·len d’entre 30 i 95 anys, en combinació amb diferents tipus de sòls de pissarra, calcaris, argiles i d’arena que localment anomenen de panal, ens ofereixen vins d’extremada qualitat, fàcils de beure i d’entendre gràcies a les seves arrels profundes, com el seu vi Kosher, que tant d’èxit i altes valoracions ha obtingut: Premi Vinari 2020 al millor vi de criança de Catalunya.

Costers del Gravet és un vi de finca, elaborat amb les varietats garnatxa, carinyena i cabernet sauvignon, envellit en dotze mesos de criança en botes de roure de torrat lleuger. És un vi amb una excel·lent relació qualitat-preu. Tot i ser un vi estructurat per aquesta presència del cabernet és harmoniós, gustós i saborós en boca, amb els seus matisos de fusta en forma d’espècies.

DO: Montsant

Preu: de 12 a 15 euros

Prem per veure més contingut per a tu