RECEPTA | Amanida de pasta amb llagostins
INGREDIENTS
- 250 gr. pasta (llaçets, espirals..)
- 2 ous durs
- 1/2 Kg. tomàquets madurs
- 200 gr. llagostins cuits
- 100 gr. olives farcides
- 1 pebrot vermell escalivat
- 1 ceba tendra
- 100 gr, olives negres dolçes
- julivert
- 1 enciam
Maionesa lleugera:
- 1 ou
- 100 c.c. oli
- 1 terrina de formatge fresc (Quarck)
- Olives trinxades
- Sal i pebre
ELABORACIÓ
- Bullir la pasta, segons el temps indicat en el paquet.
- Escaldar els tomàquets i pelar-los.
- Posar tots els ingredients en una plàtera i pel voltant l’enciam tallat a juliana.
- L’acompanyarem amb la maionesa lleugera.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris