RECEPTA | Arròs amb llet
INGREDIENTS
- 85 g. arròs gra rodó
- 750 cc llet
- 1 tros de pell de taronja
- 1 tronc de canyella
- 100 g sucre
- 2 rovells d’ou
- 2 fulles gelatina
- 2 clares d’ou
- Sucre llustre
ELABORACIÓ
- Posem a bullir la llet amb la pell taronja, un tronc de canyella i un xic de sal. Quan comenci a bullir afegim l’arròs i el sucre. Coure lentament durant 50 minuts, o fins que l’arròs estigui tou, remenar de tant en tant i afegir més llet si fos necessari.
- Muntar les clares a punt de neu.
- Posar les fulles de gelatina a remullar en aigua freda durant 15 minuts.
- Barrejar l’arròs bullit amb els dos rovells, la gelatina escorreguda i la merenga.
- Ho posem en bols i empolsarem amb canyella en pols, acompanyem d’un canonet de pasta seca.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris