RECEPTA | «Apple strudel»
INGREDIENTS
- 500 grams de pasta full congelada.
- 50 grams de molla de pa sec (daus).
- 50 grams de mantega.
- 100 grams de sucre.
- Mitja cullerada canyella en pols.
- Ratlladura de llimona.
- 75 grams de nous pelades.
- 40 grams d'ametlles torrades.
- 50 grams de panses sultanes.
- 3 pomes.
ELABORACIÓ
- Pelem les ametlles i les passem per una trituradora.
- Posem les nous, les panses i les ametlles en un bol amb el conyac.
- Fregim el pa en una paella amb una mica de mantega i el retirem.
- Pelem les pomes i les tallem a trossos grossos.
- En un bol posem el sucre, la ratlladura de llimona i la cullerada de canyella en pols.
- Posem farina sobre el marbre i estenem la pasta de full que quedi ben prima. A sobre li posem mantega fosa, la poma, les panses, les ametlles i les nous escorregudes i per últim els daus de pa fregit.
- Tot això ho tapem amb una altra planxa de pasta de full ben prima i que enganxarem per dintre amb clara d’ou. Ho enrotllem com si fos un braç de gitano. Les vores les tapem amb clara d’ou i les girem cap avall.
- Desfem un rovell d’ou amb aigua i pintem el pastís.
- Ho posem sobre una platera de forn amb unes gotes d’aigua al voltant a 190 graus durant 30-40 minuts.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris