RECEPTA | Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra i garoines
INGREDIENTS
- 4 trossos de bacallà dessalat (morro)
- 150 g botifarra negra
- 100 g ceba sofregida
- 100 g tomàquet sofregit
- 2 grans d’all
- 500 cc fumet de peix
- 50 g mongetes tendres
- 50 g pèsols
- 4 garoines
- 300 g arròs Carnaroli
- Sal
- oli
ELABORACIÓ
- Tallem la botifarra negra a daus petits i la sofregim en una cassola.
- Hi afegim la ceba i el tomàquet sofregit, els alls trinxats i les verdures. Ho sofregim dos minuts, i hi afegim l’arròs i també el sofregim una mica. Hi aboquem el fumet, ho tapem i ho posem 16 minuts al forn a 200 graus.
- Passem el bacallà per una mica d’oli i el fem a la brasa.
- Posem el bacallà al plat acompanyat de l’arròs i, per sobre, la polpa de les garoines i un raig d’oli.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris