RECEPTA | Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra i garoines

Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra i garoines

Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra i garoines

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  •  4 trossos de bacallà dessalat (morro)
  • 150 g botifarra negra
  • 100 g ceba sofregida
  • 100 g tomàquet sofregit 
  • 2 grans d’all
  • 500 cc fumet de peix
  • 50 g mongetes tendres
  • 50 g pèsols
  • 4 garoines
  • 300 g arròs Carnaroli
  • Sal
  • oli

ELABORACIÓ

  • Tallem la botifarra negra a daus petits i la sofregim en una cassola. 
  • Hi afegim la ceba i el tomàquet sofregit, els alls trinxats i les verdures. Ho sofregim dos minuts, i hi afegim l’arròs i també el sofregim una mica. Hi aboquem el fumet, ho tapem i ho posem 16 minuts al forn a 200 graus.
  • Passem el bacallà per una mica d’oli i el fem a la brasa.
  • Posem el bacallà al plat acompanyat de l’arròs i, per sobre, la polpa de les garoines i un raig d’oli.