RECEPTA | Bacallà a la brasa amb arròs de botifarra i garoines
INGREDIENTS
- 4 trossos de bacallà dessalat (morro)
- 150 g botifarra negra
- 100 g ceba sofregida
- 100 g tomàquet sofregit
- 2 grans d’all
- 500 cc fumet de peix
- 50 g mongetes tendres
- 50 g pèsols
- 4 garoines
- 300 g arròs Carnaroli
- Sal
- oli
ELABORACIÓ
- Tallem la botifarra negra a daus petits i la sofregim en una cassola.
- Hi afegim la ceba i el tomàquet sofregit, els alls trinxats i les verdures. Ho sofregim dos minuts, i hi afegim l’arròs i també el sofregim una mica. Hi aboquem el fumet, ho tapem i ho posem 16 minuts al forn a 200 graus.
- Passem el bacallà per una mica d’oli i el fem a la brasa.
- Posem el bacallà al plat acompanyat de l’arròs i, per sobre, la polpa de les garoines i un raig d’oli.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- MULTIMÈDIA | El Gósol dels primers turistes
- Necrològiques del diumenge 28 d'abril de 2024
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya
- Deixa els seients del cotxe com nous amb aquest truc casolà
- Saps quantes cerveses pots beure sense donar positiu en un control d'alcoholèmia?