RECEPTA | Bacallà carametl·litzat amb alls tendres
INGREDIENTS
- 5 trossos de bacallà sense sal (morro)
- 500 g tomàquets madurs
- 2 cebes de Figueres
- pebre vermell dolç
- 2 manats d’alls tendres
- 1 ou
- 5 llesques de pa de motlle
- 500 cc oli
- Maionesa:
- 1 ou
- 250 cc oli
- alls confitats
- sal
ELABORACIÓ
- Cobrim el bacallà d’oli i l’escalfem a 50º durant 10 minuts.
- Tallem la ceba a plomes i l’escalfem.
- Escaldem els tomàquets madurs, els pelem, en traiem les llavors i els fem a daus. Els sofregim en oli. Hi posem sucre, sal i julivert.
- Posem el sofregit al fons d’una plata, i a sobre el bacallà escorregut d’oli.
- Reservem 6 alls tendres sencers.
- Tallem la resta d’alls tendres a rodanxes i els escalfem a foc suau durant 10 minuts.
- Fem una maionesa amb un ou, alls confitats, oli i sal. Napem el bacallà amb la maionesa, el gratinem i l’acompanyem d’alls tendres i de les torrades de pa gratinades.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris