Segueix-nos a les xarxes socials:

Els impulsors de la prova d'escalada treuen 24 tones de brutícia de sota la Seu

El Manresa Bloc de la Festa Major Alternativa s'amplia a dues jornades. La de dissabte es farà en un camí per sobre dels Corrals que han netejat

Els impulsors de la prova d'escalada treuen 24 tones de brutícia de sota la Seumireia arso

L'Associació Esportiva Can Romu, nascuda a Manresa fa vuit anys com un punt de trobada dels amants de l'escalada, i el Centre Excursionista Montserrat organitzen aquest cap de setmana la segona jornada d'escalada mundial urbana Manresa Bloc a la balma de sota la Seu i dins la Festa Major Alternativa. Enguany seran dues jornades, i no una. Per a la de dissabte han netejat un camí situat per sobre del dels Corrals. N'han tret 24 tones de brutícia i runa.

El tram que han netejat transcorre en una via morta per sobre del camí dels Corrals. Les tasques s'han fet per poder-lo utilitzar per celebrar una de les dues jornades d'escalada. "Hi havia runa, deixalles, vidres... No convidava a anar-hi. Hem sanejat tot l'indret. Hi hem posat grava i estem refent alguns murs", explica Martí Iglesias, president de l'associació Can Romu. Tot, gràcies a la implicació dels socis de l'entitat i a la col·laboració d'algunes empreses, que els han fet preus especials.

A banda de la neteja, a la balma han posat els ancoratges per fer passar les cordes per a la jornada. La intenció és, a la llarga, poder-los-hi deixar però per a això caldrà el vistiplau de l'Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu