L'advocat Pere Ribera Sellarès és el nou president de la Cambra de la Propietat Urbana de Manresa i el Bages en substitució de Lluís Teixidor Solé, que ha ocupat el càrrec entre els anys 2001 i 2014.

Pere Ribera va ser secretari general de Caixa Manresa fins a la seva fusió amb les caixes de Tarragona i Catalunya. És, per altra banda, fill del que va ser president de la Cambra de la Propietat durant els anys 1999 a 2001, Manel Ribera Firmat.

La junta quedà composta per Joan Masachs com a vicepresident; Maria Teresa Masats, tresorera; Josep Camps, comptador; Màrius Comallonga, Anna Maria Torras i Rosa Maria Torras, vocals. Jordi Carreras es manté en el càrrec de secretari de la junta.

La nova junta de govern és el resultat de les eleccions per a la renovació parcial de la Junta de Govern de la Cambra, a la qual es va presentar una única candidatura agrupada, que va fer innecessària la votació, i els seus integrants van quedar elegits directament. Els membres de la candidatura proclamada són Màrius Comallonga Sala, Joan Masachs Mills, Maria Teresa Masats Carbonell i Anna Maria Torras Giró, i la junta queda completada amb els membres actuals: Josep Camps Genovès, Pere Ribera Sellarès i Rosa Maria Torras Sanjaume.