Segueix-nos a les xarxes socials:

El conjunt escultòric L'Acollida és la imatge de la Festa Major de Manresa 2016

L'autora del cartell, Magda Puig, s'ha inspirat en l'obra de Ramon Oms que hi ha a la plaça Fius i Palà

El conjunt escultòric L'Acollida és la imatge de la Festa Major de Manresa 2016AJM

El conjunt escultòric L'Acollida serà la imatge central de la Festa Major de Manresa 2016. La proposta és de la dissenyadora gràfica, actriu i productora de teatre Magda Puig, que s'ha inspirat en l'escultura és obra de Ramon Oms que es va inaugurar el desembre passat juntament amb l'Espai 1522, la ciutat d'Ignasi, a l'edifici del teatre Conservatori. Simbolitza l'esperi obert i acollidor de Manresa.

Representa una noia que obre una porta, que representa la ciutat, i hi convida a entrar. En aquest cas obre les portes per donar la benvinguda a la festa manresana. La Festa Major d'enguany se celebrarà del 20 al 29 d'agost.

Puig ha lliurat simbòlicament el cartell al regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i el representant de l'Associació Manresa de Festa, Joan Orriols.

Magda Puig Torres és llicenciada en art dramàtic a l´Institut del Teatre i llicenciada en disseny gràfic (ESDI). És freelance i ha treballat sobretot en el camp de la cultura. Destaquen treballs seus per companyies com: Agroalimen, Fundació Lluis Carulla, Focus (Xarxa Europea de Seguretat en la construcció?), Garoina, Discom, FEI (Factoria Escènica Internacional), Col·legi d´Aparelladors de Barcelona, Mas del Puig, Cia. Obskené, Cia. La Pell, Rural Meeting, Centre Cívic La Teixonera, entre d´altres. També ha estat dissenyadora pel Departament de Cultura de l´Ajuntament de Manresa (2005-2014)

En la seva faceta d´actriu ha realitzat diverses interpretacions en nombroses obres de teatre com "Sota el llit", dirigida per Ricard Soler. Teatre Nacional de Catalunya. 2014; "Vaques sagrades", dirigida per Joan Arqué. Teatre Almeria de Barcelona. 2014; "Bolxevics", dirigida per Júlia Barceló. Biblioteca de Catalunya. 2014; etc. També ha participat en les sèries televisives: "Ventdelplà", "39+1", "Kubala, Moreno y Manchón" i "Pop ràpid".

Prem per veure més contingut per a tu