Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa reunirà universitaris de tota la Catalunya Central

Avui se celebra la 14a gran festa universitària, que sol aplegar més de 1.500 estudiants

Manresa reunirà universitaris de tota la Catalunya CentralArxiu/Silenci Manresa

Universitaris de la FUB i la UPC a Manresa han organitzat per a avui la Gran Festa Universitària de la Catalunya Central. La festa, que es durà a terme a Silenci Manresa, portarà a la capital del Bages estudiants de tota la comarca, d'Osona, de l'Anoia, de Barcelona i de diferents ciutats del Vallès.

Per tal de fomentar l'ús responsable i de qualitat de l'oci nocturn, Silenci Manresa posarà a disposició dels estudiants un autobús gratuït que cada 20 minutsrecorrerà diferents punts de la ciutat per evitar que hagin d'agafar el seu vehicle. El recorregut de l'autobús començarà a plaça Espanya, passarà per la zona universitària i arribarà fins a la sala.

Segons els mateixos estudiants, el Set de Festa -així és com s'anomena aquesta trobada universitària- permet fomentar l'oci universitari a la ciutat. Alhora, des de la comissió organitzativa de la trobada, han volgut agrair a Silenci Manresa que posi a la disposició dels estudiants l'esmentat servei d'autobús gratuït, que consideren una mesura molt encertada.

Els joves que vulguin, poden comprar la seva entrada per 12 euros, que inclou una consumició, a les oficines de Silenci Manresa, a les oficines del teatre Kursaal i per internet a www.silencimanresa.com. El mateix dia, en cas de disponibilitat, es podran adquirir a les taquilles de la sala a partir de les 12 de la nit a un preu de 15 euros.

La d'avui és la catorzena edició d´aquesta Gran Festa Universitària de la Catalunya Central. Les altres edicions han estat tot un èxit, amb la participació de més de 1.500 estudiants arribats d´arreu de Catalunya. Per a demà dijous, els organitzadors de la festa, ja han assegurat que tenen "moltes sorpreses preparades i que estan convençuts de que serà una nit inoblidable".

Prem per veure més contingut per a tu