La Fundació Althaia, centrada en els tumors ossis i les fixacions dinàmiques, que aplegarà un centenar de professionals per escoltar especialistes nacionals i internacionals.

La jornada, organitzada per la Unitat de Columna del Departament de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) de la Fundació Althaia amb la col·laboració del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, és un esdeveniment que compta ja amb una dilatada trajectòria i que s'ha convertit en un referent a escala estatal.

Durant dos dies celebrarà quatre taules rodones en què participaran 25 ponents de diferents centres espanyols i també d'italians, entre els quals destaca el doctor Mauro Girolami, de l'Instituto Ortopedico Rizzoli de Bologna, referent mundial en el tractament de tumors ossis.

La X Reunió de Columna té la col·laboració del Servei Català de la Salut, el Col·legi de Metges de Barcelona, la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, la Sociedad Española de Cirurgía Ortopédica y Traumatología, la Sociedad Española de Neurocirurgía i la Sociedad para el Estudio de las Enfermedades del Raquis.