La Jornada de Geriatria del Bages, que organitzen conjuntament la Fundació Althaia i la Fundació Sant Andreu Salut, celebrarà aquest dijous, 21 de març, la desena edició. I ho farà amb un programa de primer nivell que comptarà amb la participació del prestigiós investigador manresà Pere-Joan Cardona, que en la conferència central parlarà de la relació entre tuberculosi i vellesa. La jornada és un esdeveniment de referència per als professionals de l'atenció geriàtrica del territori que treballen en diferents recursos i nivells assistencials que després de nou edicions està plenament consolidat.

El programa de l'acte, que tindrà lloc a la Sala d'actes de la UManresa-FUB, inclourà dues taules temàtiques en què intervindran diversos professionals. En la primera, moderada per la Dra. Clotilde Farràs, del CAP Cardona, es debatrà sobre les decisions compartides i les voluntats anticipades. Hi participaran la infermera Ester Crusellas, directora de Recursos Humans de Sant Andreu Salut, i el Dr. Josep Majó, geriatre del Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona.

La segona, que estarà moderada pel Dr. Jaume Roca, metge d'Atenció Continuada Urgències Territorial (ACUT) Bages-Berguedà, se centrarà en l'atenció del pacient d'edat avançada a urgències i comptarà amb les intervencions de la Dra. Anna Vena, geriatra de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, i la Dra. Dolors Garcia, metgessa d'Urgències a la Fundació Althaia.

Podeu consultar el programa complet aquí.