Aquesta setmana s'han iniciat a Manresa les actuacions musicals de L'Hora Feliç,organitzades per l'Ajuntament de Manresa, que es es faran en cinc places del Centre Històric i que inclouen entrevistes a comerciants i veïns del sector a càrrec de la periodista Aina Torra. La primera plaça a acollir un concert va ser la d'Europa, on van actuar professors de l'escola de música Musilloc (a la foto) del carrer de Sant Andreu de Manresa. Va ser una actuació molt aplaudida pel públic assistent.

(Foto Vert)

Aquesta setmana també hi va haver dues actuacions més; en aquest cas a la plaça Clavé, amb Alba Careta i Jofre Fité; i a la Plana de l'Om, amb Sara Roy i Jordi Pinyot. Els dos darrers concerts seran el dia 25 de juny, a la plaça Gispert, amb Berta Sala i Martí Riera, i el dia 26 de juny, a la plaça Major, amb Los Valientes en format acústic amb Roger Rovira, Toni Comín, Arnau Polinario i Uri Font.

L'Hora Feliç té lloc a partir de 2/4 de 7 de la tarda fins a les 8 del vespre.

La megafonia instal·lada a carrers del Centre Històric permet seguir les actuacions en directe al sector. L'objectiu de la iniciativa, que l'Ajuntament ha organitzat amb la implicació de les associacions de comerciants, que han engalanat els vials per a l'ocasió, és acompanyar i aportar alegria a la gent que hi vaig a passejar i a comprar.