Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa Turisme proposa circuits en família per l'Anella Verda tres caps de setmana

Poden fer-se aquest diumenge i els dies 22 i 23 de novembre, sortint i acabant a la Torre Lluvià i amb tots tots els protocols de seguretat per la pandèmia

Manresa Turisme proposa circuits en família per l'Anella Verda tres caps de setmanaArxiu/Santamaria Arquitectes

ManresaTurisme ofereix, a partir d'aquest diumenge 15 de novembre, circuits d'orientació per l'Anella Verda de Manresa, pensats per fer en família o grups bombolla d'un màxim de cinc persones. Es tracta d'un circuit d'uns 4-5 km aproximadament, pensat per a tota mena de públic, on a través d'un mapa que es lliurarà a cada grup s'aniran buscant un seguit de fites fins a completar el recorregut. Una manera de gaudir del paisatge natural que envolta la ciutat, tot fent un joc de descoberta.

L'activitat s'iniciarà amb una explicació a càrrec de Dinàmic Guies, que lliuraran el mapa al grup, explicaran el funcionament de l'activitat així com els elements més destacats o singulars de la ruta que faran. Tot seguit, el grup durà a terme l'activitat seguint el mapa fins a tornar al punt inicial, on faran la cloenda de la proposta.

L'activitat podrà fer-se els dies 15, 22 i 23 de novembre, sortint i acabant a la Torre Lluvià de Manresa, entre 2/4 de 10 del matí i la 1 del migdia, en grups esglaonats cada deu minuts i amb un cost de 15 € per grup de màxim 5 persones. Per tal de garantir els aforaments i el correcte funcionament de l'activitat, serà imprescindible fer reserva prèvia a través d'aquesta web on s'haurà d'escollir una de les sessions disponibles.

Aquesta activitat compleix tots els protocols de seguretat marcats per la situació de pandèmia.

Prem per veure més contingut per a tu