Segueix-nos a les xarxes socials:

La Cova de Manresa, com mai s’ha vist pel 2022

Comença una fita per a la relació de Manresa i els jesuïtes, i el fotògraf Vert ha retratat en 180 graus espais emblemàtics

La Cova de Manresa, com mai s’ha vist pel 2022

El 2022 és l’any en el qual se celebren els 500 anys de l’estada a Manresa d’Ignasi de Loiola i la seva conversió, un fet que va canviar la història de l’Església i la continua transformant. Així que el conjunt monumental de la Cova per dins i per fora ha estat el motiu escollit pel fotògraf manresà Joaquim Vert per realitzar fotografies del seu catàleg d’imatges impossibles, que capten panoràmiques en 180 graus a base d’enganxar amb cura imatges correlatives.

Una foto en la qual comparteixen espai la Cova i la basílica de la Seu és la que ha fet servir l’Associació de Comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i Voltants en el calendari del qual se n’han repartit 2.300 exemplars. S’ha fet amb 3 fotos verticals enganxades i també es disposa de les imatges dels nous mosaics a sota. La segona mostra l’altar major del santuari amb 5 fotos verticals enganxades. La tercera imatge impossible mostra d’una tacada la coveta i l’avantcova amb 6 fotos verticals fusionades. El nou oratori situat als jardins de la Cova soterrat es diu Montserrat i l’ha retratat amb 3 fotos en horitzontal.

Una Cova com mai s’ha vist pel 2022

Prem per veure més contingut per a tu