Regió7

Regió7

Cap defunció per covid als hospitals de Manresa la darrera setmana

Feia més de sis mesos, des de principis del passat novembre, que no es donava aquesta situació

fa tres setmanes que no hi ha defuncions a Sant Andreu a causa de la covid Oscar Bayona

L’última setmana no hi ha hagut cap defunció per covid als hospitals de Manresa, una situació que no es donava des del passat 2 de novembre del 2021, fa més de sis mesos. Des de llavors i fins ara sempre hi havia hagut algun decés, ja fos a la Fundació Althaia o bé a l’Hospital de Sant Andreu. La covid ha causat 597 morts. 421 a Althaia i 176 a Sant Andreu Salut.

El nombre de persones ingressades als centres sanitaris de la ciutat ha augmentat respecte la setmana anterior. De 18 s’ha passat a 29. 20 d’elles a la Fundació Althaia, la setmana anterior n'hi havia 16, i 9 a Sant Andreu, que la setmana anterior en tenia 2.

Des de l’inici de la pandèmia Althaia ha donat 3.696 altes. Sumades a les 357 acumulades per Sant Andreu se situen en 4.053.

L’Hospital de Sant Andreu de Manresa tenia ahir 9 persones ingressades per covid a la unitat d’aïllament. La setmana passada eren dues, igual que l’anterior. S’ha trencat, doncs, la tendència.

Durant la darrera setmana una persona ha estat donada d’alta i no s’ha registrat cap defunció per covid. L’última mort per virus a Sant Andreu va ser la setmana del 3 de maig.

Des del passat 16 de novembre, coincidint amb la sisena onada de la covid, a Sant Andreu hi ha hagut 205 ingressos, s’han donat 151 altes i s’han produït 42 defuncions per covid.  

Compartir l'article

stats