Regió7

Regió7

Cinc persones moren per covid als centres assistencials de Manresa

Es manté una alta mortalitat després de les sis defuncions que hi va haver la setmana anterior

Imatge de l'Hospital Sant Andreu, de Manresa Arxiu/Mireia Arso

La mortalitat es manté elevada als centres assistencials de Manresa. La darrera setmana s'han produït cinc morts a causa de l'epidèmia, de les quals quatre a Althaia i una a Sant Andreu.

Això passa després que la setmana anterior hi haguessin sis morts a causa del coronavirus, de les quals cinc a Althaia i una a Sant Andreu. En dues setmanes han perdut la vida a causa de la covid-19 onze persones a Manresa: 9 a Althaia i 2 a Sant Andreu.

Amb aquestes morts, la xifra total als centres assistencials de la ciutat arriba a 624: 444 a Althaia i 180 a Sant Andreu.

Pel que fa al nombre d'ingressats hi ha el mateix que la setmana passada: 36. Althaia en té 26 (la setmana anterior n'hi havia 27) i Sant Andreu 10 (la setmana anterior, 9).

A la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Sant Joan de Déu hi ha hores d'ara tres persones mentre que la setmana passada eren cinc.

En quant a les altes a pacients ingressats a Althaia, la dada acumulada des del març del 2020 és de 3.946.

A l'Hospital Sant Andreu, a data d'avui, 2 d’agost, hi ha 10 persones ingressades amb covid-19. Dimarts passat, dia 26 de juliol, hi havia 9 persones ingressades a la Unitat d'Aïllament per Covid-19 de l'Hospital de Sant Andreu. La darrera setmana 7 persones han ingressat, 5 persones han estat donades d'alta i 1 ha mort.

Això fa que sigui la tercera setmana consecutiva que cal lamentar víctimes mortals a Sant Andreu. La setmana passada van morir sis persones als centres assistencials de Manresa, de les quals una a Sant Andreu i cinc a Althaia.

Les dades acumulades a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu des del 16 de novembre, data que coincideix amb l'inici de la sisena onada, són:

  • Xifra acumulada d’ingressos: 305
  • Xifra acumulada d’altes: 246
  • Xifra acumulada de defuncions: 45

Compartir l'article

stats