Regió7

Regió7

La Seu s'ho repensa i no llogarà la Sala Gòtica al Front Nacional de Catalunya a Manresa

En poques hores el rector rectifica i no hi haurà l'acte del grup d'extrema dreta a dependències de la parròquia

Sergi Perramon, candidat a l'alcaldia de Manresa pel Front Nacional de Catalunya ARXIU PARTICULAR

La parròquia de la Seu no llogarà, finalment, la seva Sala Gòtica al Front Nacional de Catalunya a Manresa on la formació havia de presentar la seva candidatura a les pròximes municipals encapçalada per Sergi Perramon. Finalment s’ho ha repensat.

L’acte s’havia de celebrar el proper 26 de novembre a les 6 de la tarda. Es manté la data i l’hora, però serà en un altre lloc per definir.

Ha sigut la pròpia candidatura de Perramon qui ha fet pública la decisió de la rectoria de fer marxa enrere. En un comunicat asseguren que van escollir fer la presentació a la Sala Gòtica «per reivindicar els orígens de la ciutat i per transmetre que ens sentim orgullosos del nostre passat històric i cultural». Recorden que es pot llogar per fer-hi diferents activitats, i desvinculen la rectoria «de la nostra candidatura». Afirmen que els seus postulats són aconfessionals «en el projecte municipal i nacional».

Finalment la formació política condemna «qualsevol acte que vulneri els drets polítics de tots els manresans».

El Front Nacional de Catalunya es presentarà a les municipals de Manresa, tal i com va avançar Regió7. El candidat és Sergi Perramon i Subirana.

Nascut el 1993, és llicenciat en Polítiques per la UAB, estudia Dret a la Universitat Oberta de Catalunya i també ha fet estada a la universitat de Porto, a Portugal. Actualment treballa al negoci familiar de jardineria i agricultura.

Ja el setembre passat el Front Nacional de Catalunya a Manresa va fer públic un decàleg en el qual reivindica «la catalanitat que li correspon a Manresa», amb la qual cosa la «cultura catalana ha de ser el pal de paller de la nostra ciutat», va afirmar Perramon.

Reclama reforçar el comerç tradicional, ser més exigent amb els ajuts socials, reduir la fiscalitat i frenar l’urbanisme que considera de ciment.

Perramon va negar que FNC sigui una formació xenòfoba, i va afirmar que «som un partit del sentit comú, independentista i uniteralista».

La presentació de la candidatura de Perramon es durà a terme igualment el dissabte 26 de novembre a les 6 de la tarda però en un altre espai. A la imatge promocional de l’acte hi apareix Perramon amb la Seu i el Pont Vell al fons.  

Compartir l'article

stats