Aprèn a fer torró de xocolata casolà per aquest Nadal
Elabora en cinc minuts un deliciós torró amb el que sorprendràs als teus convidats
El torró de xocolata no pot faltar en les nostres celebracions nadalenques. Aquest any, prova de fer-lo tu mateix a casa amb la senzilla recepta que et mostrem a continuació.
Per fer el típic torró de xocolata amb arròs inflat només et caldrà:
- Mantega de cacau
- Arròs inflat
- Xocolata negra
- Xocolata amb llet.
La recepta ofereix la possibilitat de jugar amb la proporció dels dos xocolates, depenent de quin t'agradi més.
Proporcions:
- Mantega de cacau: 50 grams.
- Arròs inflat: 60 grams.
- Xocolata negra: 125 grams.
- Xocolata amb llet: 150 grams.
1. El primer pas és trossejar les xocolates i col·locar-les en un bol juntament amb la mantega de porc.
2. Ho fiquem al microones durant dos minuts a potència màxima.
3. A continuació, ho traiem del microones i remenem fins a obtenir una barreja homogènia.
4. Després, afegim l'arròs inflat i seguim barrejant. Si ho prefereixes, pots substituir l'arròs per fruits secs, com avellanes o ametlles.
5. Finalment, aboquem la barreja obtinguda en un motlle especial de silicona i el deixem reposar una estona.
6. Quan s'hagi refredat una mica, la fiquem al frigorífic durant un parell d'hores.
7. I ja estarà llest per menjar!