Regió7 convida a participar per cinquè any els seus lectors en un sorteig de cara a les festes de Nadal amb què el guanyador aconseguirà un premi per un valor aproximat de 100 euros. Es tracta de la Llumineta de Reis, i es jugarà en combinació amb les dues darreres xifres del Sorteig del Nen, el proper 6 de gener. El dimecres dia 8 de gener es publicarà el nom del guanyador.

Qui hi vulgui participar només ha d'entrar al web de la Llumineta de Reis. Un cop dins, podrà escollir, de franc, un dels cent números que hi ha (cada usuari només podrà triar un sol número, però amb la seguretat que totes les caselles tindran opció a premi).

Per altra banda, cada una de les caselles correspon a una empresa, establiment o negoci, que són els que oferiran el regal per un valor aproximat de 100 euros. Si hi ha més d'una persona inscrita en aquella mateixa casella, es farà un sorteig per triar el guanyador.

El regal dependrà de la casella premiada, i pot ser des d'un lot de productes per comprar en aquell establiment fins a despeses en àpats o en estades, entre d'altres.

El que es pot assegurar és que totes les caselles de la llumineta tenen opció al premi, ja que de les caselles que no tinguin cap empresa assignada se'n faria càrrec Regió7.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 877 22 33 o consultar les bases a la web.