1. Abadal Picapoll. Una oportunitat de probar la varietat autóctona del Bages, un vi d'aromes tropicals, poma i flors de textura cremosa.

2. Fargas 3/4 de quinze. Vi negra, complex i amable. Aromes de fruita madura, grosellas i cassís, herbes de sotabosc i especies. De textura sedosa amb astrtingencia ben integrada i delicada.

3. Collbaix Rector Ventallola.-Vi on la fruita és la protagonista juntament amb notes especiadesl, regalessia i cacau. Té una entrada elegant, amb bon equilibri d'acidesa i taní.

4. Oller del mas Samsó. Quart millor vi de Catalunya i millor vi del Bages segons la Guia de Vins de Catalunya.

5. Solegibert. Reserva. Es el vi més recomenable del Bages per la seva relacio qualitat preu.

6. EXIBIS Can Serra.- Un vi que parla del territorio on es conrrea. Aquest 2018 és la seva millor anyada. Una fresca expresió de les vinyes de Navàs, de viticultura biodinámica.

7. Artium Roques Albes.- Esta elaborat amb cabernet sauvignon i cabernet franc. El cabernet sauvignon son de vinyes molt velles, que el fa fácil de beure, llaminer i amable.

8. Jaume Grau Grau Selecció.- Cinc generacions treballant la mateixa terra per aconseguir el millor de cada collita, perque es transformi amb la máxima qualitat dels seus vins.

9. Urpina Dues Mans.- Un vi majoritariament de la varietat autóctona Mandó que s'expresa amb flor seca, garrofes, llaurer, espècies, pebre rosa, els aromes de tardor.