L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
EN FOTOS | Alumnes de la Joviat preparen un menú de Nadal econòmic i sostenible
Mireia Arso
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.
L'Oriol Margalef, professor de cuina de l’escola d'hoteleria Joviat, acompanyat dels alumnes de tercer curs del grau mitjà de cuina i gastronomia,Biel Jaramillo, Àuria Espelt i Mateu Torra, va encendre dimarts els fogons de l’escola per cuinar per a Regió7 un menú de Nadal econòmic i sostenible.