Sofía Álvarez acaba d’entrar en la història de ‘Pasapalabra’. Després de complir més de dos mesos des de la seva arribada com a participant, el concurs d’Antena 3 ha entregat aquest dilluns el premi de 466.000 euros a la psiquiatra basca després d’encertar correctament les 25 paraules que componien el seu mític ‘rosco’.

Responent la paraula ‘Herrmann’ a la lletra H en ser preguntada pel cognom del compositor autor de la banda sonora de la pel·lícula ‘El hombre que vendió su alma’, la concursant ha aconseguit emportar-se el segon premi més important de l’actual etapa del format presentat per Roberto Leal després de protagonitzar un igualat últim duel amb Marco Antonio, que també li quedava una paraula per aconseguir el premi.

Durant la seva estada a ‘Pasapalabra’, Sofía Álvarez ha guanyat els seus contrincants en 26 ocasions, ha empatat 18 vegades, ha encertat 1.363 paraules en total a ‘El Rosco’ i ha superat 18 cadires blaves. Tot això en els 62 programes que ha tardat en aconseguir emportar-se el gran premi.