Segueix-nos a les xarxes socials:

EL VI | Pegaso Viñas de Pizarra 2015

Aquest vi és fruit d'una viticultura ecològica i de llevats autòctons

EL VI | Pegaso Viñas de Pizarra 2015

Compañía de Vinos de Telmo Rodríguez és un projecte format per Telmo Rodríguez de Remelluri (La Rioja) i Pablo Eguzkiza, enòleg de cellers tan il·lustres com Petrus, Barón de Oña i Remelluri.

L'objectiu de la companyia és cercar i recuperar vinyes singulars de diferents zones abandonades on s'han emocionat en veure com van treballar els avantpassats, de com van ser capaços de poder modelar paisatges i construir terrasses i bancals que han sigut abandonats i, si es recuperen, poden aconseguir ser les millors vinyes del planeta.

Al 1999 van comprar la primera vinya al poble de Cebreros, a la serra de Gredos, un lloc solitari i abandonat, difícil de conrear on van sobreviure les vinyes de garnatxa a més de 1.000 metres d'altura. Una veta de pissarra d'Arrebatacapas, un sòl únic i on van veure la llum, de poder-hi fer un gran vi.

Pegaso Barrancos de Pizarra és un vi que expressa tota la puresa d'aquests paratges tan impressionants i feréstecs, d'una zona molt peculiar. Fruit d'una viticultura ecològica i de llevats autòctons, amb 18 mesos de criança en barriques de roure. Molt sorprenent de poder tastar una garnatxa molt diferent que marca el terrer, en aquest vi predominen les espècies, pebre rosa, llorer i herbes de sotabosc.

En boca és complet i llaminer de taní polit, de raïm ben madurat per l'altura i de graduació considerable. 94 punts Parker.

DO: Cebreros

Preu: de 28 a 32 euros

Prem per veure més contingut per a tu