Segueix-nos a les xarxes socials:

Marcats

El final de l'estiu és conegut perquè comencen la majoria de competicions de futbol d'arreu d'Europa

El final de l'estiu és conegut perquè comencen la majoria de competicions de futbol d'arreu d'Europa. Els aficionats frissen per seguir els tornejos de LaLiga o LaLiga 2, o sigui, la Liga Santander o la Liga 123, que tenen el seu contrapunt a d'altres països amb la Premier League, la Bundesliga o la Serie A Tim. Totes precedeixen l'inici de les grans competicions continentals, com la UEFA Champions League o la UEFA Europa League, a la qual els jugadors arribaran després d'haver descansat unes quantes setmanes del desgast ocasionat per la seva participació a la Copa Mundial de la FIFA.

Poques setmanes després comencen els tornejos d'altres esports, com a Liga Endesa, la Liga ASOBAL, la Liga Nacional de Fútbol Sala o l'OK Liga. En aquests tornejos hi ha sempre equips favorits com el FC Barcelona Lassa, el FC Barcelona Lassa i el FC Barcelona Lassa, sense oblidar-nos del FC Barcelona Lassa. També de més modestos, com el Baxi Manresa. Aquest cap de setmana també es va iniciar la Vuelta, amb formacions favorites com el Movistar Team i l'Astana Pro Team i d'altres de no tan conegudes com el Team EF Education Fist-Drapac P/B Cannondale.

Ho heu entès tot bé? Doncs així és com volen que parlem als diaris els departaments de comunicació de lligues, clubs i entitats. Almenys és el que ens exigeixen als mitjans. Si em permeteu, jo seguiré escrivint de manera comprensible i usant algun sinònim de tant en tant. Per cert, és curiós que la lliga es digui Santander i que aquesta ciutat tingui l'equip a Segona B.

Prem per veure més contingut per a tu