Almenys això manifesta el 64% dels enquestats en tots els països que coincideixen a afirmar que el principal avantatge de tenir una bona vida sexual és que repercuteix directament en el nostre estat d'ànim, renovant i millorant-lo.

Aquesta és una de les conclusions de l'Informe Durex sobre Benestar Sexual 2012, que ha estudiat i analitzat els hàbits i experiències de més de 29.000 persones en 36 països. La finalitat: conèixer les tendències, nacionals i globals, i recopilar informació sobre el benestar i salut sexual de la població.

Comparant els resultats d'aquest nou informe amb els de l'anterior, elaborat fa cinc anys, es confirma que, tot i la crisi, els espanyols mantenen una bona salut sexual que els situa per sobre de la mitjana mundial.

Segons aquestes dades, al nostre país les relacions sexuals segueixen sent considerades com una part important del benestar global, la crisi no ha minvat el desig dels ciutadans que afirmen sentir-se satisfets amb la seva vida sexual i, a més, es mostren oberts a noves experiències.

En aquesta ocasió, l'Informe Durex sobre Benestar Sexual 2012 es divideix en set lliuraments que es publicaran durant els pròxims mesos i que abordaran aspectes variats de la salut sexual.