Segueix-nos a les xarxes socials:

Llueix llavis sensuals, amb més volum i ben definits

Llueix llavis sensuals, amb més volum i ben definitsARXIU

Un somriure bonic amb uns llavis sensuals i ben definits és un gran atractiu. Per això, l’augment del volum i perfilat de llavis és un dels tractaments de medicina estètica facial amb més demanda.

L’augment i perfilat de llavis no té edat, tenint en compte que hi ha persones que tenen uns llavis prims i poc definits, i altres a qui l’edat posa de manifest problemes que afecten l’harmonia estètica de la cara, com la pèrdua de volum i definició als llavis. Com que la pell que els cobreix és molt més fina que en altres zones del rostre, es fan més evidents els efectes de l’envelliment als llavis i a la zona perioral abans que en altres localitzacions.

L’àcid hialurònic és el producte estrella per al farciment. Són gels que flueixen amb suavitat per restaurar el volum, millorar el contorn i redefinir el perfil dels llavis. Segons els desitjos de cada pacient i del tipus de llavi que tingui, els farcits es poden fer diferents maneres per obtenir millor resultats. A la clínica del Dr. Sáez fem una valoració individualitzada i exposem la tècnica i els resultats que es poden obtenir. Amb l’augment del volum i perfilat dels llavis, es realça el contorn per millorar la definició i el perfil d’una forma natural i harmoniosa.

S’omplen les arrugues periorals i dissimulen les línies marioneta per recuperar l’aspecte juvenil. Augmenta el volum dels llavis per obtenir uns llavis gruixuts i carnosos, sense perdre la naturalitat ni harmonia facial.

Com es realitza?

Consisteix a infiltrar el farciment sota la superfície del llavi, amb una agulla fina. El resultat és immediat. El procediment sol durar quinze minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata. Aquest tractament proporciona una gran millora, i les pacients queden molt satisfetes amb el nou aspecte dels seus llavis.

Els resultats es mantenen de vuit mesos a un any, moment a partir del qual el tractament es pot repetir si es desitja. En cas de voler un tractament permanent, es pot omplir amb greix de la mateixa pacient.

Prem per veure més contingut per a tu