Xerrada sobre la qualitat i la diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat
Més de vint-i-cinc persones vinculades al sector de l’oli van participar en la jornada tècnica «Qualitat i diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat» que el Parc Rural del Montserrat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Piera, van organitzar a la sala d’actes del Foment. La jornada va ser conduïda per Agustí Romero i Juan Francisco Hermoso, membres de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA). El col·loqui va centrar-se en l’anàlisi de la qualitat diferencial dels olis d’oliva del Parc Rural del Montserrat, fruit del treball impulsat per l’IRTA amb el suport de la Diputació de Barcelona en els darrers anys, i els factors de camp i de molí que més incideixen en la qualitat de l’oli. Així com les tècniques que es poden emprar per fer oli de qualitat.
Temes
Més a Vida Social
-
L’Ajuntament i un grup d’alumnes de l’institut Gerbert d’Aurillac visiten el camp de Mauthausen
-
Josep Playà presenta el llibre «Els últims secrets de Dalí» a la Torre de les Hores de Martorell
-
El nucli de l’Espelt d'Òdena viu unes participades Festes del Roser
-
Manresa participa a les Franqueses del Vallès en la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran