Xerrada sobre la qualitat i la diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat

Xerrada sobre la qualitat i la diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat

Xerrada sobre la qualitat i la diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat / ajuntament de piera

Més de vint-i-cinc persones vinculades al sector de l’oli van participar en la jornada tècnica «Qualitat i diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat» que el Parc Rural del Montserrat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Piera, van organitzar a la sala d’actes del Foment. La jornada va ser conduïda per Agustí Romero i Juan Francisco Hermoso, membres de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA). El col·loqui va centrar-se en l’anàlisi de la qualitat diferencial dels olis d’oliva del Parc Rural del Montserrat, fruit del treball impulsat per l’IRTA amb el suport de la Diputació de Barcelona en els darrers anys, i els factors de camp i de molí que més incideixen en la qualitat de l’oli. Així com les tècniques que es poden emprar per fer oli de qualitat.