Xerrada sobre la qualitat i la diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat
Més de vint-i-cinc persones vinculades al sector de l’oli van participar en la jornada tècnica «Qualitat i diferenciació comercial dels olis del Parc Rural del Montserrat» que el Parc Rural del Montserrat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Piera, van organitzar a la sala d’actes del Foment. La jornada va ser conduïda per Agustí Romero i Juan Francisco Hermoso, membres de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA). El col·loqui va centrar-se en l’anàlisi de la qualitat diferencial dels olis d’oliva del Parc Rural del Montserrat, fruit del treball impulsat per l’IRTA amb el suport de la Diputació de Barcelona en els darrers anys, i els factors de camp i de molí que més incideixen en la qualitat de l’oli. Així com les tècniques que es poden emprar per fer oli de qualitat.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Món Sant Benet, un casament únic en un espai idílic
- Turull demana als votants des de Manresa que no deixin que Illa sigui el president
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya