CELEBRACIÓ
Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs
Els veterans del FC Fruitosenc van preparar durant la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages, la paella del centenari, per celebrar els 100 anys del futbol al municipi.
Amb una recepta feta per setze ingredients alineats, Modesto Vilches, María Jiménez, Juan Gallego, Jose Rivero i Carlos Pérez van cuinar una proposta commemorativa i original.
Els cuiners van alinear els diferents ingredients, tots ells amb un motiu:
- mandonguilles, perquè sense pilotes no es pot jugar
- pebrot verd, en honor al color de l’equip
- caragols, en honor als jugadors lents; bolets, perquè sempre n’hi ha algun o altre al camp de joc
- morro de porc, perquè cal tenir caràcter
- pebre negre, fent el símil amb com es posen sovint alguns entrenadors, entre d’altres.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Vida Social
-
L’Ajuntament i un grup d’alumnes de l’institut Gerbert d’Aurillac visiten el camp de Mauthausen
-
Josep Playà presenta el llibre «Els últims secrets de Dalí» a la Torre de les Hores de Martorell
-
El nucli de l’Espelt d'Òdena viu unes participades Festes del Roser
-
Manresa participa a les Franqueses del Vallès en la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran
Comentaris
Veure comentaris