CELEBRACIÓ

Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs

Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs | ARXIU PARTICULAR

Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs | ARXIU PARTICULAR / ajuntament de sant fruitòs de bages

Els veterans del FC Fruitosenc van preparar durant la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages, la paella del centenari, per celebrar els 100 anys del futbol al municipi.

Amb una recepta feta per setze ingredients alineats, Modesto Vilches, María Jiménez, Juan Gallego, Jose Rivero i Carlos Pérez van cuinar una proposta commemorativa i original.

Els cuiners van alinear els diferents ingredients, tots ells amb un motiu:

  • mandonguilles, perquè sense pilotes no es pot jugar
  • pebrot verd, en honor al color de l’equip
  • caragols, en honor als jugadors lents; bolets, perquè sempre n’hi ha algun o altre al camp de joc
  • morro de porc, perquè cal tenir caràcter
  • pebre negre, fent el símil amb com es posen sovint alguns entrenadors, entre d’altres.
Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs | ARXIU PARTICULAR

Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs | ARXIU PARTICULAR / ajuntament de sant fruitòs de bages