CELEBRACIÓ
Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l’Arròs
Els veterans del FC Fruitosenc van preparar durant la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages, la paella del centenari, per celebrar els 100 anys del futbol al municipi.
Amb una recepta feta per setze ingredients alineats, Modesto Vilches, María Jiménez, Juan Gallego, Jose Rivero i Carlos Pérez van cuinar una proposta commemorativa i original.
Els cuiners van alinear els diferents ingredients, tots ells amb un motiu:
- mandonguilles, perquè sense pilotes no es pot jugar
- pebrot verd, en honor al color de l’equip
- caragols, en honor als jugadors lents; bolets, perquè sempre n’hi ha algun o altre al camp de joc
- morro de porc, perquè cal tenir caràcter
- pebre negre, fent el símil amb com es posen sovint alguns entrenadors, entre d’altres.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Món Sant Benet, un casament únic en un espai idílic
- Turull demana als votants des de Manresa que no deixin que Illa sigui el president
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya