Segueix-nos a les xarxes socials:

El Servei d'Intervenció Socioeducativa del Solsonès obre les inscripcions del casal

Aquesta oferta estival es durà a terme entre el dies 4 de juliol i 26 d'agost, totes les tardes de 4 a 7

El Servei d'Intervenció Socio-educativa del Solsonès (SIS) ha obert les inscripcions del seu casal d'estiu. Aquesta oferta estival es durà a terme entre el dies 4 de juliol i 26 d'agost, totes les tardes de 4 a 7.

El casal del SIS s'adreça a infants nascuts entre el 2002 i el 2009 i tindrà un contingut lúdic que consistirà en la realització de gimcanes, manualitats, jocs d'exterior, projecció de pel·lícules i jocs de taula, entre d'altres.

L'estada màxima per als infants que s'apuntin al casal del SIS és de quatre setmanes i les inscripcions es poden fer fins a final del mes de juny trucant als matins al 973 48 32 34 o bé a les tardes al 973 48 34 65. També es pot enviar un correu electrònic a elsis@solsones.ddl.net. Si hi ha places disponibles s'admetran inscripcions durant tot l'estiu. La reserva de plaça té un cost de 5 euros, que es retornaran si s'assisteix a l'activitat.

El SIS, vinculat al Consell Comarcal del Solsonès, porta a terme les seves activitats de suport, estimulació i potenciació de l'estructuració i el desenvolupament integral dels joves durant tot l'any al local que té a Cal Porrer, al carrer de Llobera número 14.

Prem per veure més contingut per a tu