Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC presenta la seva llista a Solsona

ERC presenta la seva llista a SolsonaERC

ERC de Solsona va presentar ahir la seva llista, liderada de nou per David Rodríguez i amb la qual aspira a revalidar l'alcaldia de la capital del Solsonès. En un acte amè, en el qual van participar una cinquantena de persones i conduït per Jordi Pesarrodona, pallasso i regidor dels republicans a Sant Joan de Vilatorrada, diferents ciutadans van poder debatre en petits grups amb els integrants de la llista i fer-los les seves propostes per al programa electoral en diferents àmbits. A més, van poder valorar quins aspectes no els han agradat, quins els han agradat del mandat que ara ja està a punt d'acabar-se i també quins punts han trobat a faltar en la política municipal.

La número dos de Rodríguez serà Rosó Barrera, ara regidora urbanisme; seguida de Ramon Muntané, Judith Gisbert, Ramon Xandri, Sara Alarcón, Joan Parcerisa, Isabel Roca, Toni Carralero, Marien Mghaiti, Josep Torramorell, Cristina Bernard i la tancarà l'actual primer tinent d'alcalde Lluís-Xavier Lladó, que deixa la política.

Al final de l'acte, tots els membres de la llista per a les eleccions del proper 26 de maig es van posar un nas vermell per posar de manifest que la seva és «una candidatura de nassos».

Prem per veure més contingut per a tu