Solsona organitza un programa ple d'activitats de diversos àmbits durant tot el mes de març per commemorar el Dia de la Dona, que va ser diumenge passat.

El programa es va encetar dissabte amb la presentació del llibre «Dones, de l'amor a la ràbia», de l'escriptor de Lladurs Joan Riart, que tracta sobre dones de pagès a través de vuit històries protagonitzades per dones. El dia següent es va dur a terme una caminada popular. La resta d'actes seran un dinar i conferència sobre el cicle femení aquest dijous, un taller per a famílies sobre l'adolescència, el dia 24, i també un concert a càrrec de la cantautora Meritxell Gené, el dia 27.

Per la seva banda, el Grup de Gèneres del Casal Popular La Fura també participarà en el programa amb diferents activitats que encara estan pendents de tancar-se.

Sí que s'ha confirmat la conferència «La feminització de la pobresa», a càrrec d'Oliva Serra, que tindrà lloc aquest diumenge i que tractarà sobre com afecta les dones la privatització dels serveis públics.