n Tot jazz és la nova sèrie documental del 33 que s'emetrà cada diumenge a la nit, a partir del pròxim 21 d'octubre. En un total de deu capítols, la sèrie descobreix el gènere musical del jazz, des dels orígens als Estats Units fins a l'actualitat a Catalunya, on la influència nord-americana ha donat pas a una tradició de jazz pròpia i singular. De la mà del crític Jaume Tauler, aquesta serà la primera sèrie documental que tracta la història del jazz des d'una perspectiva catalana. La sèrie té la voluntat de difondre l'estil musical i d'arribar al gran públic amb un gènere que sempre s'ha considerat minoritari.

En cada lliurament, Tot jazz s'endinsa en un passatge de la història del jazz nord-americà a través dels seus músics més emblemàtics, des de Louis Armstrong fins a Sarah Vaughan, juntament amb la història del jazz a Catalu-nya. En cada un dels deu capítols la música jugarà un paper cabdal, amb grups i intèrprets que donaran la melodia al programa.

El format arrencarà amb un especial dedicat a l'origen del jazz. Es tractaran els orígens del gènere a Nova Orleans i també es parlarà dels instruments de percussió que feien servir els primers músics negres de jazz. D'aquesta manera, cada capítol se centrarà en un punt de vista diferent, i també es paralrà amb alguns dels noms propis de l'escena catalana.