Segueix-nos a les xarxes socials:

Redacció

Lleuger augment de les temperatures en un dijous més assolellat

Aquest dijous no s'esperen precipitacions en cap punt de Catalunya. Després d'una jornada de dimecres amb pluges especialment intenses al quadrant nord-est del territori i al Pirineu i Prepirineu, les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya apunten a una clara millora meteorològica, amb més estones de sol que farien pujar lleugerament la temperatura. Malgrat això, els núvols poden fer presència al llarg del dia.

Fins a mig matí, hi haurà núvols prims i baixos a la meitat nord i est del territori. A partir del migdia, es poden formar núvols d'evolució a punts de muntanya, alhora que creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est que deixaran el cel transitòriament mig ennuvolat. La tarda es preveu assolellada a la depressió Central i a gran part de Catalunya.

La temperatura mínima baixarà lleugerament, encara que de forma moderada. S'esperen unes mínimes d'entre els 16 i 17 °C a Manresa i Igualada, i de 12 °C a Solsona i Berga. Pel que fa a les temperatures màximes, a Solsona i Berga es mantindran entre els 27 i 28 °C i, a Manresa i Igualada, les màximes pujaran fins als 32 °C.