L'Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha aprovat el nou cartipàs i el règim de retribucions i indemnitzacions dels membres del consistori, que preveu que hi hagi un sou fix per a l'alcalde i per a tres regidors més dels sis que conformen l'equip de govern, constituït per Socialistes Independents i Moviment Ciutadà Hostaletenc.

L'acord estableix una retribució bruta anual de 27.000 euros per a l'alcalde, Daniel Vendrell, que tindrà una dedicació del 81,47 % de la jornada. El tercer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Obres i Serveis, i Persona, Pere Sarrià, cobrarà 25.600 euros bruts l'any per a una jornada del 77,25 %. Carme Zaragoza, que tindrà les regidories d'Educació, Turisme i Joventut, treballarà el 67,9 % de la jornada, amb una retribució bruta anual de 22.500 euros. I el regidor de Medi Ambient i Salut, Jordi Ramas, tindrà una dedicació del 48,9 %, i percebrà una retribució de 16.200 euros bruts anuals. En els tres primers casos, el sou serà en 12 mensualitats i dues pagues extres, mentre que el de Ramas serà només en 12 mensualitats.

El govern dels Hostalets també inclou Jaume Trias, com a primer tinent d'alcalde i regidor d'Economia i Hisenda, Governació, Règim Intern, Atenció i Participació Ciutadana, Urbanitzacions i Cultura; i Marta Casas, que és la segona tinent d'alcalde i té les regidories de Benestar, Gent Gran, Festes i CRIP. Com que no tenen assignada una dedicació parcial, en aquests casos cobraran una indemnització segons el règim d'assistència als òrgans de la corporació.

Els criteris per assistència estableixen 125 euros per a les sessions del ple i el ple en funcions de junta general d'Hoserpi SL. Pel que fa a l'assistència efectiva a la Junta de Govern Local, queda fixada una indemnització de 575 euros per sessió. Finalment, es cobraran 125 euros per cadascuna de les assistències efectives a la Comissió Especial de Comptes i comissions informatives, o a d'altres d'específiques que es puguin crear al llarg del mandat.

Els propers quatre anys de mandat s'han organitzat en funció de tres grans àrees de gestió, com són la de Serveis Generals, Serveis Territorials, i Serveis Personals.