Societat Civil Catalana (SCC) es proposa "fer sentir" la veu dels catalans no independentistes, que segons el seu parer és la de la "Catalunya real", després d'haver "guanyat" el plebiscit en el qual les formacions independentistes van convertir les eleccions del passat 27 de setembre.

Així ho va assegurar el president d'aquesta associació, Rafael Arenas, en un acte al Teatre Victòria de Barcelona amb el qual aquesta entitat va commemorat el Dia de la Hispanitat sis dies després d'aquesta festivitat.

Amb aquest acte, celebrat en el mateix lloc en què Societat Civil es va presentar en públic a l'abril del 2014, aquesta associació va voler reivindicar la unitat entre Catalunya i Espanya i, al mateix temps, alertar que la CUP acabarà investint president de la Generalitat a Artur Mas, segons va advertir el vicepresident de l'entitat, Joaquim Coll.

Amb el lema "L'Espanya que ens uneix", a l'acte també hi van assistir polítics com Xavier García Albiol (PPC), Alberto Fernández Díaz (PPC), Matías Alonso (Ciutadans) i David Pérez i Joan Rangel (PSC).

En fer balanç de les eleccions del passat 27 de Setembre, Arenas va comentar que els catalans han dit a les urnes "'no' a la secessió", i va afegir: "Hem guanyat el seu plebiscit".