L´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha dibuixat la primera ruta en BTT pel terme municipal dirigida al públic familiar. El recorregut s´ha dissenyat des d´un punt de vista lúdic i ofereix un circuit de 26 quilòmetres que ressegueix els principals elements d´interès del patrimoni històric i natural del municipi amb un desnivell acumulat de 338 metres.

El recorregut, ideat des de l´empresa ubicada a Sant Joan de Vilatorrada GuiesBtt.cat, dóna molt protagonisme a l´entorn natural del nucli urbà, però també passa pels punts més destacats del nucli (plaça de l´Església, antigues fàbriques tèxtils, Escola de Música, Mas Llobet, Mas Vilatorrada, etc). El circuit passa pel riu Cardener, els horts del Poal, les antigues tines de vinya, el Torrent Fondo, les Torres de Bages, Joncadella, Sant Martí de Torroella i la falda de Collbaix, entre d´altres.

La posada en escena del nou circuit de BTT es farà durant la propera edició de la Festa Major. Des de l´àrea de Turisme s´organitzarà una pedalada popular perquè tothom conegui el recorregut i se´l faci seu. Aquesta setmana ja es podran consultar tots els detalls de la ruta (itinerari, mapa, punts d´interès, etc) a la pàgina web de l´Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.