El programa de cites a cegues First Dates de Cuatro va tenir entre els deu participants de l'edició d'aquest dimecres al vespre la presència d'una bagenca, la veïna de Sant Vicenç de Castellet Rosa Carrillo Pladerollens. La jove de 22 anys va tenir una cita amb un noi anomenat Samuel, veí de Sant Feliu de Llobregat, i malgrat que la trobada va anar bé -fins i tot hi va haver petó- i tots dos van accedir a tenir una segona cita, actualment, segons ha explicat la jove santvicentina a aquest diari, el contacte entre ells dos s'ha trencat.

Rosa Carrillo, que va cursar l'educació secundària a l´Escola Mare de Déu del Roser de Sant Vicenç i el batxillerat a l'institut Lluís de Peguera de Manresa, estudia actualment el grau de Treball Social a la Universitat de Barcelona. Carrillo ha relatat a aquest diari que es va animar a participar al programa després que en un dinar familiar a l'estiu sortís el programa que condueix Carlos Sobera com a tema de conversa. Després de parlar-ne amb la família, Carrillo va pensar "per què no em presento i provo aquesta experiència?". La jove estudiant de Treball Social comenta que «volia conèixer que se sent en estar allà i l'ambient que s'hi respirava; així que va ser una decisió molt impulsiva i em vaig apuntar a la pàgina web de Cuatro».

First Dates acumula bones xifres d'audiència en prime time. L'espai convida a persones que busquen l'amor a compartir un àpat en un restaurant amb un desconegut. La cita pot tenir un final feliç, quan tots dos participants accedeixen a una segona trobada o quedar en una anècdota, quan no hi ha hagut prou química entre tots dos.